Nieuwe vestigingsdirecteur leeuwarden

20-06-2022

Stephanie van Riel neemt de rol van vestigingsdirecteur over van Cees Anceaux, die deze positie al geruime tijd ad-interim bekleedde.

Stephanie van Riel (34) is vanaf 1 juni 2022 benoemd tot vestigingsdirecteur van Pranger-Rosier Leeuwarden. Met de benoeming van Stephanie heeft Pranger-Rosier een enthousiast en gestructureerd directielid toegevoegd aan het management van het bedrijf.

Stephanie van Riel nieuwe directeur Pranger-Rosier Leeuwarden

Stephanie van Riel doorliep voor haar aanstelling bij Pranger-Rosier een succesvolle carrière binnen Alliander. Ze groeide van teammanager door naar regiomanager binnen Qirion, de hoogspanningstak van Alliander. Zij gaf daar leiding aan de service- en projectenorganisatie die het hoogspanningsnet in Friesland en de Noordoostpolder onderhoudt. Stephanie gaat bij Pranger-Rosier Leeuwarden de serviceorganisatie uitbouwen en professionaliseren.

Stephanie vertelt: “Ik haal veel energie uit het aanbrengen van structuur in een organisatie, wat ik bij Alliander en Qirion met veel plezier heb gedaan. Ik kijk er enorm naar uit om nu aan de slag te gaan bij Pranger-Rosier en daar te werken aan het verder versterken van operationele processen en structuren, om de groeiambities van de vestiging te realiseren.”

Stephanie van Riel neemt de rol van vestigingsdirecteur over van Cees Anceaux, die deze positie al geruime tijd ad-interim bekleedde.

Over Pranger-Rosier

Pranger-Rosier bestaat uit Pranger-Rosier Installaties, met vestigingen in Dokkum en Leeuwarden, Otte Installaties in Sneek en Equu in Leeuwarden. Samen houden de bedrijven zich bezig met technische dienstverlening in de utiliteit, de industrie- en de woningbouw, zowel particulier als projectmatig. Pranger-Rosier is sinds 2021 onderdeel van Unica en behoort tot het vestigingennetwerk van Unica Building Services, dat vanuit 17 vestigingen verdeeld over heel Nederland technisch beheer en onderhoud verzorgt.

Meer nieuws

Nieuwe vestigingsdirecteur leeuwarden

Stephanie van Riel (34) is vanaf 1 juni 2022 benoemd tot vestigingsdirecteur van Pranger-Rosier Leeuwarden. Met de benoeming van Stephanie heeft Pranger-Rosier een enthousiast en gestructureerd… 

Gemeentehuis dokkum wordt vernieuwd

Het gemeentehuis aan de Koningstraat in de stad wordt gerevitaliseerd. Als alles volgens planning verloopt, zou de nieuwe ontvangsthal aan de Koningstraat, 1 maart 2023 opgeleverd moeten kunnen… 

PRANGER ROSIER part of unica logo DIAP

24/7 bereikbaar voor technische storingen
Privacy Policy | Disclaimer

Ontwerp en realisatie door