IMG 0387

Projectleider Beveiliging

Natasja Hoekstra: "Als je hulp nodig hebt staat er altijd iemand voor je klaar."
Het verhaal van Natasja Hoekstra

Natasja is Projectleider op de afdeling beveiliging van Pranger-Rosier. Ze werkt al jaren bij Pranger-Rosier en heeft de afdeling mede ontwikkeld. Hoe haar team eruitziet? Bekijk het in onderstaande video:

Interessante aan het werk

De regelgeving op het gebied van brandmeldinstallatie wijzigt altijd vrij snel, ook de technieken wijzigen. Je blijft altijd in beweging. De technieken die tien jaar geleden goed waren, zijn inmiddels alweer ontzettend veranderd. Het is belangrijk om hierin mee te bewegen. Dat maakt mijn werk zo leuk en interessant. Hiervoor volgen we veel trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van inbraken.

Vrouwen in de techniek

De technische wereld is niet alleen een mannenwereld, er zijn zeker ook vrouwen. Hett is maar wat je interesses zijn en hoe je wordt opgevoed. Vrouwen kunnen net zo goed als mannen in de techniek werken.

Leukste aan het werk

Mijn werk bestaat voornamelijk uit het begeleiden van projecten. Ik ben betrokken bij een project vanaf het moment van de calculatie tot aan het ontwerp. Het is een hele dynamische functie omdat ik veel onderweg ben, op locatie of bouwvergaderingen bijwoon. Je ontmoet veel mensen en je ziet mooie gebouwen. Pranger-Rosier is het mooiste bedrijf van Noord-Nederland!

Bekijk andere verhalen

Afgesneden Jan

"Jonge mensen moeten kiezen voor techniek. Het is dynamisch en verschillend."

Jan Dijkman

Projectleider

Afgesneden Dion

"Het mooie binnen dit bedrijf is dat je een volgende stap kan doen."

Dion de Vries

Werkvoorbereider W

IMG 0176

"Je maakt iets af, dat vind ik leuk in mijn werk. Er is geen dag hetzelfde."

Anita Wuring

Monteur E

PRANGER ROSIER part of unica logo DIAP

24/7 bereikbaar voor technische storingen
Privacy Policy | Disclaimer

Ontwerp en realisatie door