Dion links in beeld

Werkvoorbereider E

Dion de Vries: "We hebben een hele leuke sfeer bij Pranger-Rosier."
Het verhaal van Dion de Vries

Dion werkt met veel plezier in zijn functie als werkvoorbereider. Benieuwd hoe zijn werkdagen eruit zien? Lees zijn verhaal en bekijk zijn video!

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van diverse projecten, de projecten welke in uitvoering zijn moeten in goede banen worden geleid. In mijn functie als werkvoorbereider maak ik werkopnames op projectlocatie en bespreek deze met de opdrachtgever. Deze werkopnames worden uitgewerkt op kantoor d.m.v. een calculatie waarna een offerte volgt. Bij opdracht zorg je als werkvoorbereider ervoor dat de werkzaamheden uitgevoerd worden zoals afgesproken. De functie werkvoorbereider vind ik zo mooi omdat er veel diversiteit in zit, geen dag is hetzelfde.

Uitdagend werk

De projecten welke wij uitvoeren zijn zeer divers waardoor er veel uitdagingen in onze werkzaamheden zitten.  Als er op projecten werkzaamheden door derden verricht moeten worden in samenwerking met monteurs van Pranger-Rosier dan moet je als werkvoorbereider alles in goede banen zien te leiden en zorgen dat de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd worden. Als werkvoorbereider moet je alles uiteindelijk op de goede plek zien te krijgen. Op de goede datum en juiste tijd. Soms loopt het niet helemaal zoals dat hoort en dan heb je weer een uitdaging. Daarnaast werk je veel samen met directe collega’s wat je een echt een teamgevoel geeft.

Trots

Ik ben trots als we een technische installatie opleveren welke we samen als team hebben neergezet. Het team waarin we werken is zeer flexibel waardoor we ontzettend snel kunnen schakelen om zo aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen, dit maakt Pranger-Rosier uniek.

Bekijk andere verhalen

Afgesneden Andries

"Iets maken van wat stuk is en vervolgens de klant tevreden stellen. Dat is het mooiste wat er is!"

Andries Riedstra

Eerste monteur W

Afgesneden Wesley

"Ik denk dat het goed is dat er mensen zijn die nog wat met hun handen kunnen."

Wesley Sijtsma

Servicetechnicus

Afgesneden Geert

"Ik heb inmiddels een stuk of acht papieren mogen halen binnen vijf jaar tijd."

Geert Roskammer

Beveiligingsmonteur

PRANGER ROSIER part of unica logo DIAP

24/7 bereikbaar voor technische storingen
Privacy Policy | Disclaimer

Ontwerp en realisatie door