Pranger Rosier IMG 1790 2 2400

Installeer je bij Pranger-Rosier 

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. Continue ontwikkeling van kennis en vaardigheden is daarom nog nooit zo belangrijk geweest, zeker in de technische branche. Bij Pranger-Rosier helpen we je het beste uit jezelf te halen zodat je met veel plezier je werk kunt (blijven) doen.

BBL

Pranger-Rosier heeft een jarenlange samenwerking met FIRDA. Als erkend leerbedrijf hebben we de ervaring en expertise als het gaat om BBL plekken.

Veel studenten die een BOL opleiding volgen komen een 20 weken durende meeloopstage bij ons doen om kennis op te doen over onze werkwijze. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met jou en school in gesprek om te onderzoeken of een BBL opleiding goed bij je past.

Heb jij interesse in de techniek, volg je al een opleiding of wil je graag een opleiding volgen richting de installatietechniek? Dat kan bij ons! Als erkend leerbedrijf betalen wij je opleiding en bieden we goede begeleiding. Naast je studie ga je als leerling monteur aan de slag met mooie projecten in de overheid, zorg of onderwijs.

IMG 0585
IMG 1805

Trainees

Heb je een (bijna) afgeronde HBO opleiding op zak? Ben je op zoek naar je eerste uitdaging in de techniek? De werkgevers staan in de rij, maar wat wil je nou echt gaan doen? Wij snappen dat je dit op jouw eigen tempo wilt uitzoeken. Daarom zijn er bij Pranger-Rosier twee mogelijkheden:

  • Een jaar lang meelopen op verschillende afdelingen in verschillende rollen in de organisatie. Na een jaar mag jij de keuze maken in welke rol je verder wilt. Natuurlijk helpen we hierbij en zorgen we voor goede begeleiding.

  • Direct starten in een junior rol, met veel feedbackmomenten en goede begeleiding. Blijkt na een tijdje dat deze functie toch niet bij je past? Je krijgt de mogelijkheid om elders anders in de organisatie aan de slag te gaan.

Een traineeship is maatwerk. Besluit je om een traineeship bij Pranger-Rosier te gaan volgen? We maken graag kennis om te kijken of er een klik is. Vervolgens maken we een persoonlijk plan wat bij jou past. Hier heb je dus zelf ook invloed op!

Stages

Er is veel mogelijk, zowel binnen als buiten. We hebben goed contact met de scholen in de regio Friesland en Groningen. Denk hierbij aan Firda, NHL Stenden en de Hanzehogeschool. Je ziet ons onder andere verschijnen op open dagen of beurzen.

De keus is daarom aan jou, wat lijkt jou het leukst? Een vaste locatie op een bouw ergens in de regio? Misschien juist klanten bezoeken en meerijden met een monteur? Of wil je een combinatie van beiden, op kleinere projecten?

Ook voor kantoor hebben we veel mogelijkheden. Een functie als tekenaar waarbij je thuis kunt raken in de 3D wereld? Of wil je juist materiaalkennis opdoen als werkvoorbereider?

Een aantal onderwerpen waarmee je aan de slag kunt:

  • Commercieel: hoe ontwikkeld de markt zich in de renovatie en nieuwebouw markt in Noord-Nederland. Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen en waar kunnen we ons nu op onderscheiden (HBO economisch/commercieel marktonderzoek).
  • Wat zijn de kritische succesfactoren om een betere samenwerking met de verschillende vestigingen te verbeteren (HBO bedrijfskundig/commercieel).
  • Prefabricage obv BIM 3D-model
  • Koppeling 3D-model met beheersoftware.
  • Uitbreiding afstandsuitlezing en besturing gebouwinstallaties
  • Opslag (elektrische) energie.
  • Load balancing-systeem bedenken en uitwerken (opslaan en gebruik van (elektrische)energie).

Neem contact met ons op via het contactformulier  en laat het ons weten! We gaan graag met je in gesprek om te kijken welke stage bij je past.

IMG 2013
IMG 2042

Zij-instroom

Als zij-instromer thuisraken in de techniek is niet gemakkelijk. Het is belangrijk dat je de juiste opleidingen en cursussen aangereikt krijgt voordat je aan de slag gaat. Je kan een betaalde BBL opleiding volgen, meer informatie? Klik hier.

PRANGER ROSIER part of unica logo DIAP

24/7 bereikbaar voor technische storingen
Privacy Policy | Disclaimer

Ontwerp en realisatie door